Tepung Kek Chocolate Mousse 170g
Cara masak : Bakar
Menghasilkan Loyang 9 Inci
Anda akan dapat : Tepung Mix Coklat +Choc Bar+ovalatte+serbuk gelatin
Bahan Tambahan Kek Span Coklat
✔12 biji telur
✔100ml Minyak jagung/Minyak masak
✔140ml Air
Bahan Tambahan Mousse Chocolate
✔200ml susu segar
✔250g whipping cream
✔2bj kuning telur
Cara2 penyediaan disertakan sekali
Harga : RM17
Postage :1 pek RM7 Sem/RM11 SS
2-5 pek RM10 Sem/RM16 SS
Berminat sila sms/whatsap 0174832534
Cara masak : Bakar
Menghasilkan Loyang 9 Inci
Anda akan dapat : Tepung Mix Coklat +Choc Bar+ovalatte+serbuk gelatin
Bahan Tambahan Kek Span Coklat
✔12 biji telur
✔100ml Minyak jagung/Minyak masak
✔140ml Air
Bahan Tambahan Mousse Chocolate
✔200ml susu segar
✔250g whipping cream
✔2bj kuning telur
Cara2 penyediaan disertakan sekali
Harga : RM17
Postage :1 pek RM7 Sem/RM11 SS
2-5 pek RM10 Sem/RM16 SS
Berminat sila sms/whatsap 0174832534
0 comments:
Post a Comment